RENDSZERTELEN MENSES

Tisztelt címzett! 2014.07.24-ÉN VOLT EGY MŰTÉTEM AHOL A JOBB PETEFÉSZKET ÉS EGY NAGY CISZTÁT TÁVOLÍTOTTAK EL. A PROBLÉMÁM AZ HOGY AZÓTA RENDSZERTELEN A MENSZESZEM ERŐS FÁJDALOMMAL ÉS ERŐS VÉRZÉSSEL JÁR. A MŰTÉT ÓTA TÖBBSZÖR VOLT RÁKSZŰRÉSEM AHOL MINDEN EGYES ALKALOMMAL P.3-AS, VAGY P.2-ES VOLT AZ EREDMÉNYEM.KÉT ALKALOMMAL KAPTAM GYÓGYSZERT ÉS KÚPOT., DE SEMMI VÁLTOZÁS NINCS SŐT EGYRE ROSSZABB.PL.-UL MOST FEBRUÁRBAN KÉTSZER JELENTKEZETT A VÉRZÉS AZ EGYIK AZ RENDES MENSZESZ AMI 5 NAPIG VOLT, MAJD 10-NAP SZÜNET UTÁN ÚJRA MEG JÖTT AMI ERŐS FÁJDALOMMAL JÁR ÉS MÁR 8-IK NAPJA TART. MI LEHET AZ OK? MERT HIÁBA MEGYEK ORVOSHOZ CSAK RÁKSZŰRÉST VÉGEZNEK DE SEMMI TÖBB., SENKI NEM MOND SEMMIT, NEM CSINÁL SEMMIT.KEZDEK AGGÓDNI, TALÁN A VÁLTOZÓKOR VAGY VALAMI BETEGSÉG ÁLL A HÁTÉRBEN? TISZTELETTEL VÁROM VÁLASZÁT!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A vérzési rendellenességnek az oka lehet a változó kor, azonban a szedett antidepresszív gyógyszerek is hatással lehetnek a vérzésre. A vérzési rendellenesség esetén szövettani vizsgálat végzése tanácsos, ennek birtokában jön szóba a kezelése.

A méh szövettani vizsgálata megmutatja, hogy nincs kóros elváltozás, csak hormonális ok miatt jelentkezik a vérzési rendellenesség, akkor kezelhető gyógyszeresen is.

Ismételt szakorvosi vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2015. március 02., 08:07; Megválaszolva: 2015. március 02., 21:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...