Pattanások a nemi szerven

Tisztelt Doktor úr! Tegnap észrevettem, hogy egy nagy dudor van bal bőrredőn a szemérmemnél. Először azt hittem pattanás ezért kinyomtam. Utána szemrevételeztem, hogy vannak még máshol is kis fehér pattanásnak tűnő dolog a nemi tájékon. Amit kinyomtam nem volt gennyes inkább krémes állagú és sötétbarna színe volt de nem egészen. Azóta lefertőtlenítettem. Holnap megyek a nőgyógyászhoz de addig is szeretném megtudni kb mi lehet ez milyen vizsgálatokra számítsak? Egyébként cukorbeteg vagyok és Metfogammát szedek reggelente egy felet. Eddig Meforalt. Túlsúlyos is vagyok. És mit takar pontosan a hüvelytükrözés vizsgálat? Várom mielőbbi válaszát. Tisztelettel: Zita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza duzzanat témában

Tisztelt Kérdező!

Ahogy leírja, valószínűleg faggyú mirigy okozta pattanások a leírt bőrelváltozások.

A hüvelytükrözés azt jelenti, hogy a hüvelybe a nőgyógyász egy eszközt vezet, mely segítségével meg tudja tekinteni a hüvelyfalat és a méh hüvelyi szakaszát.

Ne aggódjon, a vizsgálat nem fájdalmas.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2015. február 22., 14:34; Megválaszolva: 2015. február 23., 22:20
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...