Lehet-e a spiráltól erős menstruáció vérzés?

Üdvözlöm! 3 gyermekes anyuka vagyok. A mentstruációm terén léptek fel problémák. A menstruációm gyermekkorom óta elég intenzív és erős sokáig tart. A legutóbbi menstruációm 9 napig tartott erős vérzéssel nem akart el gyengülni! Gyakori menstruációs zavarokkal küzdök. Jelenleg spirál van fent. Azt szeretném megkérdezni hogy jelen panaszaimban szerepet játszik-e a spirál? üdvözlettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza menstruáció. témában

Tisztelt Asszonyom!

Válaszom: részben igen.

A spirál, mint a méh üregében helyetfoglaló "idegentest" befolyásolhatja a méh nyálkahártyát és a méh izomzatát.

Nem tudom, mióta van fennt a spirál, hormont tartalmaz-e? Ezek is befolyásoló tényezők lehetnek.

Ajánlatos egy nőgyógyászati vizsgálat végzése, melynek során hüvelyi ultrahang vizsgálatot is kellene végezni, hogy nincs-e a méhben myomás elváltozás és a méhnyálkahártya vastagságának mérése és az, hogy a spirál nem mozdult-e el!

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 20., 23:13; Megválaszolva: 2015. február 21., 09:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruácios zavarok
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...