Ureaplasma három kezelés hatására sem múlik

Tisztelt Doktor Úr! Évek óta visszatérő alhasi görcsök miatt tavaly augusztusban egy vizsgálati eredmény ureaplasmát igazolt. Doxycyclin 2x1 10 napig és Azi Sandoz 500 mg kúrát már harmadik körben ismételjük a férjemmel együtt, de a tüneteim nem múltak el, szinte folyamatosan érzek alhasi feszülést, mely a petefészek területére is sugárzik, a fehéres folyás sem múlt el. Gyakran erős görcseim is jelentkeznek. A nőgyógyászom azt mondta, van akinek több év is szükséges, mire kikezelik ezt a betegséget. Ezt valahogy nem tudom elfogadni. Hány évig kell erős antibiotikumokat szedni? Nem létezik egy hatásosabb gyógymód? Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Ureaplasma témában

Tisztelt Asszonyom!

Az Ureaplasma fertőzés kezelésén kivül más irányban nem indultak el?

Gondolok itt hüvelyi ultrahang vizsgálatra, laboratóriumban vérsüllyedés /We /és gyulladásos fehérje /CRP / meghatározásra!

Visszatérő alhasi görcsök és folyamatos alhasi panaszok tisztázására a laproscópos vizsgálatot is ajánlanám!

Igaz, mütétnek számit, de szem kontrollja mellet lehet megállapitani a kismedence, a méh, petevezetők, petefészkek állapotát, esetleges összenövések oldását.

Az Ureaplasma valóban makacs tud lenni, kezelni és kontrollálni kell, de a fenti lehetőségeket is, kérem beszélje meg kezelőorvosával. Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2015. február 19., 09:16; Megválaszolva: 2015. február 19., 09:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...