vékony méhnyálkahártya

Üdvözlöm Kedves Dr Úr! Babát szeretnénk- a múlthónapban nem volt peteérésem és clostilbegyt tablettát írt ki az orvosom (3.naptól a 8.napig 2x1) ..... Ma a 10. ciklusnapon voltam Uh-on és egy érésben lévő tüszőm van ami 17mm de a méhnyálkahártyám meg csak 3.5mm. Estrofem 2 mg-ot írt ki 4napig kell szednem 1x2 adagolásban. November végén volt egy spontán vetélésem. Ön szerint mik az esélyeim? (21éves vagyok) LEIDEN heterozigotam van- amire azt mondta hogy majd akkor ír ki injekciót ha 1hetes menszesz kimaradás és bizonyitott terhesség lesz. A véleményére lennék kiváncsi. Köszönettel! Ibolya

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A tüsző nagysága az kedvező, a peteérés ellenőrzése hormon vizsgálattal tanácsos.

A Leiden mutáció kezelése az szintén tanácsos. Az esélyek megfelelőnek látszanak a fogantatásra.

Kérdés: 2015. február 18., 16:35; Megválaszolva: 2015. február 19., 20:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...