Missed ab. után barnázás

Kedves Doktor Úr! Nekem sajnos elhalt terhesség miatt missed ab. műtétem volt múlthét csütörtökön (jan. 22.-én este) . A műtét utáni első 2 napban vérezgettem, most már csak barna folyásom van, ha mennyiségileg kellene megadni, akkor 24 óra alatt a betét közepén egy közepes méretű folt. Ez ilyenkor normális, hogy még mindig barnás folyásom van? Illetve olvastam, hogy nem jó, ha darabos a folyás. Ez milyen értelemben nem jó, úgy értem ha állandóan és nagyobb darabok? Én észrevettem, hogy időnként (de nem folyamatosan) 1-2 nagyon picike (kb. fél mm-1 cm) barnás darab távozik belőlem. Tényleg picike és naponta 3-4 ilyet veszek észre. Ez rossz jel, lehet hogy mégsem távolítottak el rendesen mindent? A missed ab.-om egyébként úgy történt, hogy még soha nem voltam terhes, de aznap este ilyen véres-barnás folyásom volt, a doki megtapogatott, azt mondta vérzik ez már, így tágító nélkül, csak simán megcsinálta a műtétet, azt mondta, mivel véreztem, nyitottak voltak a csatornák. Egyébként semmi más tünetem nincs, nem fáj már a hasam, nincs lázam sem. Köszönettel: Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A leírtak alapján ez nem missed ab., mely abbamaradt vetélést jelent, -ilyenkor nincs vérzés és görcs-, hanem inkomplett vetélés, nem teljes vetélés.Ekkor a vérzés miatt is a méh kiürítése szükséges.

Ilyen beavatkozás után 7-10 napig színes folyás, a menstruációnál kevesebb vérzés lehetséges.

Kérdés: 2015. január 28., 13:30; Megválaszolva: 2015. január 29., 20:21
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Citologia eredménye
Fogamzásgátó melletti terheség...
Hüvelygyulladás
P3 citológia, gyulladás
Szülés utáni érdeklődés