terheség?

jó napot! kb fél éve meg állapitották hogy hogy mind a 2 petefészekben policystás ovárium van elmondta az orvos hogy nehezen lehetek terhes szedtem gyogyszereket és még szedek is nemrég fel vtam fázfa és mindig nagyon fáj az alhasam folyton bele nyilal valami az a probléma hogy a hasam kerekedik lehet hogy megnött a cysta vagy terhes lennék? nemrég hajnalba keltzem fel hányni kb 2 hete azota nincs semmi rosszulétem nemtudom mitöl kerekedik a pocim segitene? és mikor érdemes egy ilyen policystás mütétet be vállalni és hogy zajlik le? válaszát nagyon szépen köszönöm! Üdvözlettel: Toth Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza alhasi fájdalom témában

Kedves Eszter! Kérem, menjen ismét nőgyógyászati vizsgálatra, ha ennyi, esetleg komoly háttér hibát jelző panasza van. Bízza a szakemberre, ha van tennivaló az egészségéért. Az igazi polycisztás PCO betegséget manapság nem kell feltétlen műteni.

Kérdés: 2015. január 25., 19:27; Megválaszolva: 2015. január 26., 17:19
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45