Fogamzásgátló mellett 3. hete tart a vérzésem - mi lehet az oka?

Tisztelt Doktor Úr! Nuvaring gyűrűt használok kb. egy éve. Eddig minden rendben volt mellette, a ciklusaim 4. hetében, a gyűrű eltávolítása utáni 3-4. napon jött meg a vérzésem, és aznap el is állt, mikor felhelyeztem az új gyűrűt. Most azonban az új gyűrű felhelyezése után is folytatódott, lassan 3 teljes hete menstruálok, és nem tűnik úgy, mintha szűnni akarna. A mennyisége sem csekély - igaz, gyógyszer mellett elég enyhe a vérzésem, de most folyamatosan olyan, mint az első, intenzívebb napokon. Mi állhat ennek hátterében? Meddig legyek türelmes? Köszönöm segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza Fogamzásgátló mellet 3 hete tart a vérzésem témában

Tisztelt Hölgyem!

Terhességi reactió /patikában lehet kapni--reggeli első vizeletből a legjobb / végzését és

Hüvelyi ultrahang vizsgálatot javasolnék, hogy a méhnyálkahártya vastagsásáról tudomásunk legyen.

Amannyiben terhesség kizárható/negativ a teszt / és a nyálkahártyakép normális/6-7mm / akkor még egy Nuvaring cilust megvárnék és utána lehetne dönteni, hogy maradjon-e tovbbra is a gyürü! Üdvözlettel: dr.Kiss

PS: az antibioticum kura nem játszik közre!

Kérdés: 2015. január 18., 21:43; Megválaszolva: 2015. január 19., 13:44
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szülés utáni érdeklődés
Kóros laphámsejt elváltozás
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Ureaplazma