Provera tabletta

Tisztet Doktor Úr! Hétfőn voltam nőgyógyászaton, mivel december 18.-án rendesen megjött a havi menstruációm, 22.-én elmúlt. De 29.-én barna pecsételés kezdődött, amit csütörtökre minimális vérzés követett, utána úgyszint barna pecsételés. Azt mondta a nőgyógyász, hogy szervi problémám nincs, esetleg stressz, ami az utóbbi időben bőven kijutott, válthatja ezt ki. Kaptam provera tablettát, tegnap előtt kellett elkezdenem szedni. 4 napig 2x1-et, utána 4 napig 2x2 kell szednem. Azt mondta az orvos, hogy a szedés után meg fog jönni a menstruációm hamar. 2 napja szedem a tablettát, ez a 3. nap és ma erős alhasi görcseim vannak, mint menstruációkor és olyan mintha meg is jönne. A kérdésem az lenne, hogy ez normális-e? A gyógyszer szedése közben megjöhet-e a menstruációm, vagy valami más lehet a baj? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza Nőgyógyászat témában

A gyógyszer alkalmazása mellett a rendellenes vérzés nem jelentkezik, ha hormonális oka van.

Alkalmazása közben a leírt tünetek megjelenése lehetséges.

A gyulladás és terhesség kizárása panaszai miatt szükséges.

Kérdés: 2015. január 08., 15:56; Megválaszolva: 2015. január 08., 21:29
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45