E coli baktérium

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Már több mint egy éve küszködök e coli bacilussal a hüvelyemben. Kaptam már antibiotikumos kúrát és cns kúpot többször is. Egyik sem segített a problémámon. Már nagyon kétségbe vagyok esve hogy semmitől nincs javulás. A másik probléma ezzel kapcsolatban hogy a szex fájdalmas. Én erre gyanakszom hogy emiatt lehet, bár ebben nem vagyok teljesen biztos. Nem tudom hogy most már milyen gyógyszert kaphatnék ami kiölhetné végre ezt a bacilust. A higiéniára nagyon odafigyelek. Remélem tud nekem valami tanácsot adni! Válaszát előre is köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelyfertőzés témában

Kedves Kérdező! Ha most is igazolt tenyésztéssel, hogy coli van még jelen, irasson fel mégegyszer Dalacin hüvelykrémet, helyzze fel egymásutáni este, legalább egyszer legyen krém kellett egyött partnerével, hogy ő is kenőjön igy be a legalaposaban. A krémkorszak utáni első napon folytatólag vegyen recept nélkül kapható hüvelyi probiotikumot, példűul Vitagyn C nevűt, olvassa el a használati utasítást. Ha végre panaszmentes, valamelyik probiotikumot heti 1-2 x alkalmazza hónapokig.

Kérdés: 2014. október 07., 21:15; Megválaszolva: 2014. október 09., 19:06
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?