Erős alhasi göcsök

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 44 éves vagyok, van már egy gyermekem. Még menstruálok, de már egyre gyakrabban rendszertelen, ciklustól függetlenül is jelentkezik. Hátrahajló méhem van. Régebben gyakran, szinte havonta jelentkeztek erős alhasi görcsök, éreztem, hogy a méhem görcsöl, a végbélnyílás felé, és mk. petefészkem. Ez ciklustól függetlenül is jelentkezett. Egy ideje nem éreztem ilyen fájdalmat, de most másodszor két hónapon belül jelentkezett megint. Bizonyos diszkomfort érzésem mondhatni állandóan van alhas tájékán ettől a panasztól és a mensestől függetlenül is, olyan mintha egy nehéz kő lenne az alhasamban (bocsánat, elég buta hasonlat. Nőgyógyászati szűrővizsgálatra járok rendszeresen, UH is készült, a nőgyógyászom azt mondta, mindent rendben talált, nem tudja mi okozhatja. Erős fájdalomcsillapítóra, görcsoldóra is csak minimálisan csökken a fájdalom, ilyenkor a derekam keresztcsonttájékon is nagyon fáj. Attól félek, komoly baj lehet, amit esetleg még nem lehet észre venni. Kérem adjon tanácsot, merre induljak tovább, mi okozhatja ezt a panaszt. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a alhasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Valami biztosan nem tökéletes és tisztázandó. Ok nélkül nincsenek ilyen tünetek. A több szem többet lát elve alapján mindenképpen menjen el más intézmény másik orvosához. Legtöbbször egy új átvizsgálás más személlyel, más technikákkal eredményre vezet.Lehet sok minden, rejtett endomatriózis, de lehet gerinc kilépő ideg vezetéses fájdalma is oda sugározva.

Kérdés: 2014. június 15., 10:20; Megválaszolva: 2014. június 16., 07:08
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...