petefészek görcs

Tisztelt doktor úr! 2 hete hagytam abba a deciora nevű fogamzásgátló szedését.3 hónapig szedtem előtte viszont 2 évig melianet szedtem. A deciora nem vált be, többször is vérezgettem a szedése közben. Mióta abbahagytam alhasi görcseim vannak, olyan mintha meg akarna jönni, és nagy darabos barna folyás is hozzá. Ma éjjel viszont annyira begörcsölt a petefészkem, hogy alig kaptam levegőt mintha kést szúrtak volna bele kisugárzott mindenfele, no-spat kellett bevennem rá. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a gyógyszer elhagyásának következménye, vagy valami más lehet? köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a alhasi fájdalom témában

A fogamzásgátló gyógyszer szedése kezdetén lehet rendellenes vérzés. Azonban leírtak a fájdalom miatt is inkább gyulladásra utalnak. Keressen fel szakorvost.

Kérdés: 2014. június 06., 08:56; Megválaszolva: 2014. június 08., 10:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon