ciszta mellett terhesség

Tisztelt Doktor Úr! Én a napokban voltam nőgyógyásznál, pont akkor mikor a mensesemnek kellett volna jelentkeznie. A Dr. Úr azt mondta, hogy egy zöld dió nagyságú cisztát lát, de nem kell aggódnom, és várjuk meg a következő menstruációt, viszont már ez az 5. napja, hogy semmi, viszont, mellfeszülés, -érzékenység, has szurkálás, kisebb görcsök, és állandóan csak ennék. Az lenne a kérdésem, hogy lehetek e terhes még egy ekkora ciszta mellett is, vagy ezeket a tüneteket a ciszta okozza? érdemes e vennem terhességi tesztet vagy várjak még? Várom mielőbbi válaszát! Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a ciszta témában

Terhesség lehet.Terhességi vizelet teszt a vérzés kimaradása esetén szükséges, majd ismétel nőgyógyászati vizsgálat.

Kérdés: 2014. május 11., 18:48; Megválaszolva: 2014. május 13., 20:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?