Esetleges rosszindulatúság

Tisztelt Doktor Úr, petefészek ciszta műtéti eltávolítása során lehet látni az esetleges rosszindulatúságot? Mert olyasmit mondtak, ha felmerül rosszindulatúság, akkor vágnak, de én azt hittem, ezt csak szövettan tudja eldönteni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza cszta rosszindulatúsága témában

Kedves Kérdező! Egy cisztafalban elinduló rosszindulatúság képalkotó vizsgálattal is gyanítható, punkcióval a cisztaváladék lecentrifugálásával mikroszkóposan pontosan megállapítható, de műtét közben a kivett cisztából azonnali fagyasztott eljárással mikroszkóposan diagnosztizálható, Amúgy léteznek ágynevezett tumor marker vérvételes vizsgálatok, melyek értéke előre tumort igazolhat.Bízza magát orvosaira.

Kérdés: 2020. augusztus 16., 16:13; Megválaszolva: 2020. augusztus 17., 11:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...