Mitől lehet ez?

Tisztelt Doktor Úr! A menstruációm előtt két héttel alhasi fájdalmam illetve enyhe hasi görcseim voltak körülbelül 1 hétig. Az első 2 napban este zuhanyzásnál ilyen kocsonyás, zselészerű hüvelyváladékot tapasztaltam. (Nem nagy mennyiségben, hogy úgy mondjam, csak egy darabka volt). Ezen kívül semmilyen kórosnak mondható folyást nem tapasztaltam. A menstruációmnak holnap (április 15-én) kellene megjönnie, de eddig alhasi fájdalman kívül semmi nem utal rá. Gondolok például a mellfájdalomra / feszülésre, barnás folyásra. Tartós párkapcsolatban élek, óvszerrel védekezünk. A 2 héttel ezelőtti dolog befolyásolhatja a menstruációmat? Állhat valami súlyos dolog a háttérben?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a alhasi fájdalom témában

Tisztelt Kérdező! Általában a menstruációt megelőző 2. héten következik be a peteérés. Ez okozhat a petefészek tokjának feszülése miatt kisebb alhasi fájdalmat. Ekkor gyakran előfordul, hogy a méhnyakat kitöltő nyákcsap kicsúszik a hüvelyből. Ez teljesen normális folyamat. Nincs oka az aggodalomra! Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. április 14., 08:00; Megválaszolva: 2014. április 14., 23:03
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?