Peteérés hiánya. Ajánlott fogamzásgátló szedése?

Kedves Doktor Úr/Nő! Rendszertelen havi ciklus miatt vérvétel történt nem rég. Az eredmények azt mutatták, hogy nincs peteérésem. Mivel nem szeretnék fogamzásgátló gyógyszert szedni, ezért egy Inofolic nevű gyógyszert írtak föl nekem. Az lenne a kérdésem, hogy megérné e hosszabb távon ez a gyógyszer szedése vagy inkább a fogamzásgátló a hatásosabb (a rendszeres ciklus kialakítása szempontjából) illetve hogy ha elkezdeném szedni a fogamzásgátlót akkor mennyire befolyásolná a súlyomat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza peteérés témában

A ionofolic csak akkor, ha most teherbe kíván esni. Ha nem, akkor fogamzásgátló javasolt. Nem hizlal.

Kérdés: 2013. szeptember 18., 14:45; Megválaszolva: 2013. szeptember 23., 20:37
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Peteérés?
Tisztelt DR! Lányom 4 évig szedett fogg. tbl-át, amit egy éve abbahagyott! Utána hónapokig nem menstruált, majd gyógyszerrel / Norc./ megjött....
hormonvizsgálatok eredményének...
Tisztelt Nőgyógyász! Szeretném a segítségét kérni a 2 hormonvizsgálati eredményem értékelésében. 25 éves vagyok. Menstruációm elég erős...
Peteérés követése
Tisztelt Doktor Úr! Most hagytam abba a fogamzásgátlót (Nuvaring) . Elkezdtem hőmérőzni és vettem ovulációs tesztet is. A hőgörbe és a teszt...
Peteérés
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e az hogy van peteérés de a tüsző csak rá egy hét múlva reped meg? ...
valószinű nincs peteérésem?
Jó napot, az a kérdésem, hogy valószinű nincs peteérésem? mert fél éve próbálkozunk a párommal, de nem jön össze a baba, fél éve hagytam abba...