valószinű nincs peteérésem?

Jó napot, az a kérdésem, hogy valószinű nincs peteérésem? mert fél éve próbálkozunk a párommal, de nem jön össze a baba, fél éve hagytam abba a fogamzásgátló szedését amit 10 évig szedtem, az utolsó 2 hónapban nem jött meg a menzeszem, akkor elmentem orvoshoz és felirta a norcolutot hogy megjöjjön, meg is jött, aztán mondta hogyha megjön akkor a menzesz 5. napjától kezdjem el szedni a clostybegit nevű gyógyszert 5 napig, ami segít teherbe esni. Na most be is szedtem, és azt mondta az orvosom hogy a menzesz 1. napjától számított 13.-14.-15.-16. napon szexeljünk, ami ugye azt jelenti elvileg hogy akkörül van peteérés..., de én most vagyok a 16. napnál és eddig mindegyik nap a kiváncsiság kedvéért csináltam ovulációs tesztet és nem mutatott semmit, a teszt jó mert munkatársam is azt használja és neki kimutaja ha van peteérése. Akkor most valószinű nincs peteérésem? vagy attól még van mert a clostibegyt meghozza csak nem mutatja ki a teszt? vagy most mi van ilyenkor? Válaszát előre is köszönöm.

† Dr. Szalóczy Péter válasza peteérés témában

Kedves Kérdező! Ilyen hosszú gátolt korszak után nem kell azonnali eredményt várni egyetlen Clistylbegyt kúrától, ami ha panaszmentes 5 napot jelentett, feltétlen ismétlendő még legalább kétszer. Az ovuláció létét abszolut objektíven a várt vérzés elött néhány nappal vérvizsgálattal lehet bizonyítani, melyben ha van sárgatedst hormon, úgy biztosan ovulált középidőben.

Kérdés: 2013. július 23., 13:49 ;Megválaszolva: 2013. július 25., 11:17
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Peteérés?
Tisztelt DR! Lányom 4 évig szedett fogg. tbl-át, amit egy éve abbahagyott! Utána hónapokig nem menstruált, majd gyógyszerrel / Norc./ megjött....
hormonvizsgálatok eredményének...
Tisztelt Nőgyógyász! Szeretném a segítségét kérni a 2 hormonvizsgálati eredményem értékelésében. 25 éves vagyok. Menstruációm elég erős...
Peteérés követése
Tisztelt Doktor Úr! Most hagytam abba a fogamzásgátlót (Nuvaring) . Elkezdtem hőmérőzni és vettem ovulációs tesztet is. A hőgörbe és a teszt...
Peteérés
Tisztelt Doktor Úr! Egy olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e az hogy van peteérés de a tüsző csak rá egy hét múlva reped meg?...
Peteérés hiánya. Ajánlott...
Kedves Doktor Úr/Nő! Rendszertelen havi ciklus miatt vérvétel történt nem rég. Az eredmények azt mutatták, hogy nincs peteérésem. Mivel nem...