Miért kell engem fé évente műteni Bartholyn mirigy tályoggal

Tisztelt Szakorvos! Először 13 évvel ezelőtt, majd tavaly 2-szer és idén egyszer műtöttek Bartholyn mirigy tályog megszüntetésével. A kezelő orvosok közül mindenki azt mondta, sajnos ez ilyen gyakori nálam és ezt mindég műtéttel kell eltávolítani. Az utolsó műtétem 4 héttel ez előtt volt és már megint dagadt és fáj úgy mint eddig minden műtét előtt. A közösülésre gondolni sem tudok, lehet, hogy soha többé! Meddig fog ez így menni és miért? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:

Dr. Somorjai Attila válasza tályog témában

Kedves Kérdező,

Beszéljen erről a kezelőorvosával, bátran tegye fel neki a kérdéseit, mert látatlanban azt, hogy meddig fog tartani és miért súlytja Önt ez a betegség sajnos nehéz lenne megmondani.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. március 26., 10:46; Megválaszolva: 2013. március 29., 06:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...