chlamydia, méhszájseb

Tisztelt Doktor úr! Párom chlamydia gyanúval elment orvoshoz, csináltak több tenyészetet, trichomonas, chlamydia szűrést, hiv, szifilisz szűrést stb. Minden negatív lett. Azt mondták, hogy egy kórokozó lehet, amit teszttel még nem tudnak kimutatni. Amúgy a tünetei csípő, égő érzés vizeletürítéskor, pár csepp váladékozás a húgycsőből. Doxycyclint írtak fel rá. Elmentem én is nőgyógyászhoz, hogy a párom chlamydia gyanús. Megvizsgált a doktor, diagnózis: a hüvely heveny gyulladása és cystitis cuta. Kicsit többet kellett pisilnem. Cifrant szedtem rá 5 napig. Mai napon visszamentem kontrollra és az eredményért. Chlamydia eredmény csak 3 hét múlva lesz. A többire azt írták, hogy vegyes aerob baktérium ismétlés. Ez pontosan mit jelent? Milyen bakteriális fertőzések tartozhatnak ide? Kicsit megijesztett az orvos, de semmire nem volt hajlandó egyértelmű választ adni. Valamint a hüvelyi ultrahangon egy 5 ft-nyi méhszájsebet látott. Ezt sem értem, mert egy héttel ezelőtt nem látott semmit, most meg igen?! 1 hét alatt ilyen változás beállhat? Valamint én is elkezdtem szedni a doxycyclant, mert ugye a páros kezelést javasolták. Erre a gyógyszerre lehet inni kevés alkoholt? (1-2 sört) Válaszát előre is köszönöm! K.

† Dr. Szalóczy Péter válasza chlamydia fertőzés témában

Kedves Kérdező! Elkeserít, hogy egyszerű ügyek hogy terebélyesednek nagy problémává. Bármilyen hétköznapi kórokozó balhézik mindkettőjükben, a Doxyciclin előbb-utóbb gombás kellemetlenséget fog okozni és a panaszok más okból kezdődnek elölről. Amúgy az emlitatt polgári alkohol mennyiség nyugostan fogyasztható. Helyezzen fel 10 CNS-nek nevezett hüvelykúpot, irassa fel receptre bármely orvossal, legalább egyszer két óra múlva legyenek együtt, hogy a partner is kenődjön be a gyógyszerrel. Utána recept nélül kapható hüvelyi probiotikum kapszulát vegyen, olvassa el a leírást és utána végre rend lesz mindkettőjükben odalent.

Kérdés: 2012. október 26., 15:34; Megválaszolva: 2012. október 29., 20:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
HPV lelet èrtelmezés
Hormonprobléma
Mennyi esélyem van?
Betadine hasmenéy
1 szemmel több fogamzásgátló...