Mirigyes bal mell

Tisztelt Weborvos! Tegnap voltam a nőgyógyászomnál az éves vizsgálaton, és mondta, hogy a bal mellem elég mirigyes, mondta tapogassam meg, hogy érezzem a különbséget, kicsit éreztem bár annyira nem mint ahogy gondoltam. dokim azt mondta különösebb teendőm nincs vele, ha változna valami akkor mell ultrahang. Kicsit megijedtem. Hozzáteszem fogamzásgátlót szedek és október 30-31-én fog megjönni! Kérdésem az lenne, hogy kell e aggódnom, illetve hogy mikor menjek UH-ra! A másik kérdés, felfáztam előző héten, Urogin tinktúrát vettem, rendben meg is szűnt minden panasz, a nőgyógyásztól kaptam Monuralt, olvastam, hogy ez antibiotikum, kérdésem hogy ez mennyire befolyásolja a fogamzásgátlót? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Petruss

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza emlővizsgálat témában

Emlő vizsgálatot tanácsos a menstruációt követő napokban végezni.Ha akkor is érez problémát, emlő szakrendelésre menjen el.

A fogamzásgátló felszívódásának 4-5 órára van szükség.Ha ez rendelkezésre áll, nem befolyásolja a készítmény a hatását.

Kérdés: 2012. október 19., 09:28; Megválaszolva: 2012. október 23., 20:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Emlővizsgálat
Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy 26 évesen van e módom megvizsgáltatni a mellemet, hogy találhatók e benne csomók, az otthoni...
Lelet értékelés
Kenet min.: A - megfelelő (értékelhető) Kenetért.: B - Benignus sejtelváltozások Cyt. adatok: flóra - baktérium Diagnózis: U9990 Legyen kedves...
Lelet értékelés
Petefészek-gyulladás