csomó a mellben

Tisztelt Doktor Úr! A vérzésem után kb. másfél héttel elkezdett fájni a jobb mellem a bimbó fölött, illetve jobb oldalon. Nem foglalkoztam vele, gondoltam elmúlik majd, mert volt már ilyen, de már egy hete folyamatosan fáj illetve megnagyobbodott. Ma próbáltam kitapintani, és olyan, mintha egy nagyobb csomó lenne ott (talán a bimbó mögötti részen is; összesen egy nagyobb csomó) . Van már időpontom nőgyógyászhoz, de csak 2 hét múlva, és nagyon aggódok emiatt! Emellett barna folyásom is van 2 napja, pedig csak 17-én kellene, hogy megjöjjön. Ez sürgős esetnek számít (vagy súlyos tünetnek)? Mert csak azokat látják el soron kívül... Köszönettel, Bernadett

Dr. Kiss György válasza Csomó a mellben témában

Tisztelt Hölgyem!

Nagyon helyesen tette, hogy önvizsgálatot végzett.

A leirt tünetek alapján valóban nőgyógyászati vizsgálat, hüvelyi és mell ultrahang végzése és prolactin hormon meghatározást érdemes végeztetnie.

A menstruáció után kérem keresse fel a nőgyógyászatot.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2016. január 14., 00:59; Megválaszolva: 2016. január 14., 08:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Mennyire kell aggódnom petefészekrák...
Jó napot!Kórszövettani lelettel...
Bizsergés és vizelési inger
Ovestin krém helyett méhnyakkenet...
Negatív CINtec Plus