D4100/3-vese daganat

Tavaly karácsonykor alhasi fájdalommal begörcsöltem. 3 napig nem volt székletem, majd bogyós szorulással kinlódtam. Ezután volt UH, CT és izotópos vizsgálatom, egyiksem mutatott rendellenességet. Tanácstalan vagyok, mert a székletürités most is problémás. Azonban van egy tojás nagyságú valami közvetlen a hüvelybemenetnél. Engem 10 éve műtöttek nőgyógyászatilag, amikor mindent kivettek.Kemoterápián nem voltam. Van-e összefüggés a jelenlegi állapotommal? Esetleg a hugyhólyagom került a hüvelybe? Ezidő alatt pajzsmirigyre is vizsgáltak, de nincs elváltozás. A laboratóriumi eredmények jónak mondhatók, egyszer volt a TSH 80 és a vérsüllyedésem 20-50 között.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza székrekedés témában

Kedves Kérdező! Nem derült ki, hogy tíz éve végzett műtéte oka jó vagy rossz indulatú betedség volt? Említi, hogy n em kapott kemoterápiát.Ugyanakkor egy vesedaganat kódszáma is szerepel kérdésében magyarázat nélkül. De a lényeg. Ha a modern képalkotó vizsgálatok nem mutattak eltérést, nem lehet a hüvelybemeneti tojás nagyságú képlet kóros. Valószínűnek tartom, ha ezt csak maga tapintotta ki, hogy valóban a korral megnyúlt lesűllyedt hólyagfalat érzi, ami gyakori eltérés rosszabb kötőszöveti adottságú hölgyeknél idővel. Ez gyakran jár együtt a vizelet visszatartás kisebb zavarával is. A székletprobléma csak anyiban függhet esetleg össze, hogy a hüvely felé a végbél fal is ugyanúgy bedomborodhat, székletürítési nehézséget okozva. Mindez nőgyógyászával egyszerűen tisztázható helyzet. Műtét keringési állapota miatt valószínűleg nem jön szóba, de az intim torna még az Ön korában is hasznos lehet a további romlás meggátlásában.

Kérdés: 2012. augusztus 31., 12:10; Megválaszolva: 2012. szeptember 02., 18:26
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...