Segítség?! Válaszra lenne szükségem! Nőgyógyászat

Jónapot KíÍvánok! Olyan problémával fordulok Önhöz hogy 2 héttel ezelőtt volt egy műtétem méhszájplasztikám ugyanis kiderült hogy szülés óta ami 8 évvel ezelőtt volt nyitott méhszájam van! Pár nappal ezelőtt mentem vissza a szövettani eredményekért megkaptam a papírt és erről szeretnék érdeklődni mert konkrétan az orvos nem mondta el mi áll benne csak hogy reméljük hogy megállítottuk a folyamatot! I.Szövettani vizsgálattan diagnózisunk KIS KITERJEDÉSŰ PSEUDOEROSIO PORTIONIS UTERI.CERVICITIS CHRONICA PARTIM CYSTICA. A PORTIOLAPHÁMJÁNAK HPV INFECTIOJA. II-III. POLYPUS ADENOMATOSUS ENDOMETRII szakadozott-szétzilált részletei ismerhetők fel kevés véralvadék mellett! Kérem legyen olyan szíves leírni nekem hogy ez most pontosan mit jelent mert nagyon kétségbe esett vagyok! Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Dér Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza szövettani eredmény témában

Kedves Kérdező! Nyugodjon meg, szövettana jelzi, hogy HPV / humán papillóma virus / fertőzése volt a nyitott, belső részről odatelepült nyakcstornába való mirigyhámjának. A kaparékban egy gyakori kis polipus lett eltávolítva a méh belső nyálkahártzyájából. Nincs jelentősége ezeknek. Érthetetlen viszont, hogy a korábbi citológiai szűrések miért nem jelezték a HPV fertőzöttséget. A legfontosabb, hogy a műtétet követő első ellenőrzött citológiai kenet jelez-e még HPV jelenlétet. Ha nem, további évi szűrések mellett tekontse a méhszját gyógyultnmak.

Kérdés: 2012. augusztus 22., 11:33; Megválaszolva: 2012. augusztus 23., 23:01
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...
Tabletta miatt lehet?