abortusz után mestruáció

jó estét kivánok molnár attiláné vagyok abortuszo volt julius4én elkekelt vetem a picim mert beteg let volna mert gyogyszert szedtem vele frontint és az lene a kérdésem 10hetes voltam hogy a mestruációnak mikor kel megjöni az elsőnek mert még nekem nem jöt meg és kezdek agodni és én meg a párom kiszálásal védekezünk hogy ugy is teherbe lehet esni előre is köszönöm kérem válaszoljon tiszteletel molnár attiláné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza menstruáció témában

Kedves Kérdező! Biztosan nem ujabb terhesség miatt késik a vérzése. Néha hoszabb idő kell a petefészek működés újraindulásához, igy késik a vérzés. A kürett esetleg mélyebben eltávolította a nyálkahártya alapsejtjeit, a pótlódásuk is hosszabb időt igényel- Meggyőződésem, hogy vérzése rövidesen megérkezik, ha további 2 héten belül sem jelentkezne, keresse fel a nőgyógyászati rendelőt hüvelyi ultrahangos vizsgálatra, ami tsztázza a késedelem okát.

Kérdés: 2012. augusztus 16., 22:51; Megválaszolva: 2012. augusztus 19., 22:32
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...