megtermekenyites

2 hónapja próbálkozunk párommal, mikor együtt vagyunk, amikor belém engedi, és aztán végzünk, néha kevés, néha több ondó jön ki belőlem! Miért? Ez természetes? Lehetek terhes így is? Van hogy fekve maradok es meg is ugy erzem hogy kifolyik az ondo Tovabba azt is megszeretnem kerdezni hogyha nemreg egy kronikus petevezetekgyulladasom volt fenn allhat az eselye annak hogy meddo legyek vagy talan az okozza az ondo kifolyasat. Most mar nem faj az allhasam ez azt jelenti hogy elmult a petevezetekgyulladasom? Honnan tudom meg hogy osszeszukult-e a petevezetek a gyulladas miatt vagy nem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza megtermékenyülés témában

Kedves Kérdező! Panasza több rétű. Nem baj, ha az ondó egy része kifolyik együttlét után. A több millió spermiumból bőven jut benntmaradó a termékenyítéshez. Kedves népi szokás, hogy ejakuláció után kispárnát tesznek a csípő alá egy rövid időre a kicsorgás elkerülésére. Két hónap próbálkozás a teherbeesésre nagyon kis idő még. Viszont az említett petevezető gyulladás, ha valóban az volt, oka lehet meddőségnek, ha mindkét oldalt érintette. Ennek semmi köze sincs az ondó kifolyáshoz. Javaslatom: középidőre koncemtrált együttléttel még 3-4 ciklusban adjanak esélyt a sima teherbeesésére. Ha ez eredménytelen, a kürtátjárhatósági vizsgálat egy napos benntgfekvéssel egyszerű vizsgálat és pontos eredményével bizonyítja vagy kizárja a hibát. Ha legalább egy oldal átjárható, hormonalis serkentéssel röviden eredményt lehet elérni. Ha egyik sem, marad a lombik program idővesztesség nélkül.

Kérdés: 2012. augusztus 07., 12:15; Megválaszolva: 2012. augusztus 09., 23:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...