Terhesség előfordulhat?

Tisztelt Doktor úr. Lehet, hogy idióta kérdést fogok feltenni, de aggódom. Még fiatal vagyok és szűz, viszont a párommal pettingeltünk és a nemiszervemre élvezett. Meglehet, sőt biztos, hogy nem töröltük le mind. Meglehet, hogy feljutottak a hüvelyembe és megtermékenyült a petesejtem? napja késik a menzeszem éve megvan..Elnézést ha butaságot kérdeztem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza megtermékenyülés témában

Tisztelt Kérdező!

Nem kérdezett butaságot. Bizony sokan hiszik, hogy a pettingnél a nemi szervre került váladék teljesen veszélytelen a terhességet illetően.

Természetesen, ha a váladék nem került a hüvely belsejébe, akkor nem várható terhesség, de ha már a hüvelybemeneten túl jutott, előfordulhat.

Üdvözlettel:

Dr. Törő

Kérdés: 2013. augusztus 02., 16:05; Megválaszolva: 2013. augusztus 03., 14:57
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
megtermekenyites
2 hónapja próbálkozunk párommal, mikor együtt vagyunk, amikor belém engedi, és aztán végzünk, néha kevés, néha több ondó jön ki belőlem! ...
Hajhullás oka
Babavárási nehézségek
Lehet hogy termékeny vagyok még?
Méhsüllyedés, hüvelysüllyedés