műtét után mensruáció késése

Tisztelt Cím! 1 hónapja távolítottak el a májamról egy 10cm FNH-t. A mensturációmnak már 2 hete meg kellett volna jönnie. Antibiotikumot csak a műtét után kaptam.1 liter vért vesztettem és 0, 8dl adtak vissza.Valamint Cróhn beteg is vagyok. El kell mennem feltétlenül orvoshoz vagy ez természetes nagy műtét után?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza menstruáció témában

A műtét okozta megterhelés magyarázhatja a menses késését, de ha élt nemi életet az előző ciklusban, csináljon terhességi tesztet is!

Kérdés: 2012. július 27., 14:46; Megválaszolva: 2012. július 29., 13:38
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...