mit jelent pontosan az vizsgálati eredményem?

Petefészek körüli görcsöléssel és szurkálással fordultam orvoshoz, közel 1 éve méhen kívüli terhesség miatt a bal petevezetékemet eltávolították, egyszer szültem császárral. az orvos a mostani vizsgálat során azt mondta a jobb petefészkemen sok kis buborékszerű dolog látszik de nem tudja hogy mi lehet és a következő menzeszem után kontrollra menjek. A görcsöket szurkálást nem tudja mira vélni. diagnosztika: OP:St.p.salpingcect.l.s., St.psect.caes.I.fact/ EZ pontosan mit jelent? / Uterus: 60.0 x 42.0 x 44.0 mm Cervix: 26.0 x 23.4 mm Endometrium 10.00 mm Jobb ovárium 31.0 x 23.4 mm PCO-s jelleg Bal ovárium 24.0 x 14.0 mm Szabad hasűri folyadék nem látható Várom mielőbbi válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! Ha a leletben a beteg valamit nem ért, akkor a leletet kiadó orvost kell megkérdezni. A diagnózis azt jelenti, amit maga is mondott, nincs bal oldali petevezeték és császármetszése volt.

Kérdés: 2012. július 25., 15:28; Megválaszolva: 2012. július 27., 15:42
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Gombás fertözés
Magas kortizol
Menstruációs panasz
Diflucan, Klion, Yasminelle...
Egyéb készítmények hatása a...