Állandó visszatérő és nem múló nőgyógyászati probléma

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Évek óta visszatérő hüvelyi panaszaim vannak. Sokszor voltam már orvosnál, de csak néha éreztem maga egészségesnek. Azon a pár napon, amik a gyógyszerkúra és a menzeszem között telt el. Ugyanis a menzeszem kb. 3 napján kezdődik minden újra: rossz szag, viszketés, fehéres-sárgás bő ragacsos-nyúlós folyás, duzzadt ajkak és a hüvelyem körül fehér kiütések. Legutóbbi két hónapban kaptam Betadine (14db) hüvelykúpot esténként+2db Fluconer tablettát. Tüneteim nem múltak, sőt még kibírhatatlanabb viszketés és ragacsos, nyúlós folyás jelentkezett. Az orvos szemmel megállapította, hogy gombám van, de az akkor levett rákszűrés eredménye teljesen negatív lett arra is. A rákszűrés egyébként kb. 3 percig tartott mindent beleértve... Visszamentem az orvoshoz, majd kaptam Klion-D (10db) hüvelykúpot esténként+ Tinidazol-pol tablettákat. Utóbbiból a kúra elején egyszerre 4 db-ot, majd a 7. napon is egyszerre 4db-ot kellett bevennem. Tüneteim közé sorolható még a hónapok óta rendszeresen jelentkező hasogató, szúró fájdalom az alhasam jobb oldalán és középen, plusz a hüvelyemben is. Gondolom a jobb petefészkem és a húgyhólyagom lehet. Emellett sűrűn kell wc-re járnom. Azonban a vizeletem teljesen negatív lett. Ez utóbbi gyógyszeres kúra sem segített: enyhén hasogat a hasam és viszketek. Egyik alkalommal sem vettek kenetet tőlem. Utóbbi hetekben már intim mosakodóval tusolok, a fehérneműimet ecettel és teafaolajjal fertőtlenítem, ráadásul cickafarkteát iszom naponta. Nem tudom, mit tehetnék még azért, hogy elmúljon a bajom. Most készülök visszamenni az orvosomhoz, de már nem sok reményt fűzök hozzá. Minden vizsgálat körülbelül 5-6 percig tart, az adminisztrációt is beleértve. Mire felocsúdom, hogy mi történt vagy kérdeznék tőle valamit, akkorra már a folyosón találom magam. Ezért is írtam most ide. Ön szerint mi lehet a bajom? Mivel lenne érdemes kezelni? Mire kellene odafigyelnem? Nem tudom, számít-e valamit az, hogy állandóan fáradt vagyok.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! Kérdéseire csak nőgyógyászati vizsgálat után lehet és szabad válaszolni.Ismételten jelentkezzen nőgyógyászaton.

Kérdés: 2012. július 25., 00:15; Megválaszolva: 2012. július 27., 15:35
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Érdeklődés
Mola terhesség
Elakadó vizelet
Új fogamzásgátló módszer...
Menstruácios zavarok