Menstruáció eltolása

Már 4 hónapja szedek Yasminnelle fogamzásgátló tablettát. Most hétvégén kellett volna megjönnie, de mivel elutaztunk a hétvégén, így az eltolás módszert választottam, vagy is az új levélből bevettem 3 tablettát. Ez idő alatt vasárnap én lefeküdtem a barátommal, más védekezést nem használva. Az lenne a kérdésem, hogy ettől lehetek terhes? Csak mert annyi választ olvastam már, hogy teljesen össze zavarodtam. Illetve az is érdekelne, hogy hogyan folytassam tovább a tabletta szedését? Előre is köszönöm, tisztelettel Getta

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

A menstruációs ciklus késletetése: Mit kell tudnia?

Még ha nem is javasolt, a menstruációs ciklus (a megvonásos vérzés) késleltetése lehetséges, ha a tablettamentes periódus helyett egy új csomag Yasminelle szedésével folytatja a második csomag végéig. A második csomag szedése alatt előfordulhat pecsételés (vércseppek vagy foltok) vagy áttöréses vérzés. A szokásos 7 napos tablettamentes periódust követően folytassa egy következő csomag szedésével.

Kérdés: 2012. június 18., 21:22; Megválaszolva: 2012. június 19., 22:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Szűzhártya
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45