Szex, és vérnyomás

Jó napot! Nekem lenne egy olyan problémám hogy ha szeretkezésre kerül a sor a párommal akkor a behatolás nekem még mindig fájdalmas! Voltam nőgyógyásznál és azt mondta hogy nincs semmi bajom! Kérem segítsen nekem! A másik problémám hogy nekem 90/60 as a vérnyomásom az orvosok azt mondják hogy ez nagyon alacsony és hogy veszélyes is lehet ha teherbe esek! Önnek mi a véleménye róla! A válaszát előre is köszönöm

Dr. Csuth Ágnes válasza fájdalmas aktus témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben szervi ok kizárva, van elegendő síkosság, akkor a hüvelyi izmok akaratlan görcse okozhatja a problémát. Ez nagy valószínűséggel pszichés okra vezethető vissza, ezen legjobban szexuálpszichológus tud segíteni.

Az alacsony vérnyomás és a terhesség kérdéséről:

inkább alacsony lehet a vérnyomás, mint magas a rizikó szempontjából. Az alacsony vérnyomás jól kompenzálható bő folyadékfogyasztással, testmozgással, esetenként mérséklet természetes vérnyomásemelővel, például kávéval. Nem szokott kifejezett gondot okozna alacsony vérnyomású nők terhessége, effelől ne aggódjon.

Kérdés: 2011. május 19., 11:31; Megválaszolva: 2011. május 20., 19:01
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Mitol fajhat?
Az lenne a problemam, hogy egy ideje, talan par honapja olyan erzesem van egyuttlet kozben, mintha folyamatosan a mehszajamat erne a nyomas.Nemelyik pozban...
Közösülés közbeni fájdalom
Tisztelt "Webdoktor (nő)! Együttlétnél az első pár perc fájdalommal telik, talán kissé szúró fájdalom, (talán ahhoz tudom hasonlítani mintha egy...
Lényeges a méret?
T.Doktor Úr/Doktornő! Párommal 6 éve vagyunk együtt, de a szexuális életünk sohasem működött igazán. Én 160 cm, vékony alkatú vagyok, a...
Fájdalmas szex
Tisztelt Webdoktor! Kb. 3 éve lehet mondani aktívan szeretkezem (bár nem heti rendszerességgel) A probléma az, hogy sosem tudtam igazán élvezni....
MI lehet a probléma
A problémám az lenne, h már régebben az előző barátommal, a sex előtt vékony sexuális segédeszközzel már tágított, de más okok miatt nem...