• Ösztrogén dominancia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Címzett! Tavaly év október óta tapasztalom erősebben a problémám, mégpedig, hogy a mestruációm a normál időben megjön, de időközben pecsételő vérzés is jelentkezik kis mennyiségben. Ezt régóta tapasztalom, Ez a jelenség egy ideje tapasztalható nálam, de nem volt ilyen "feltűnő". Volt gyulladásom, melyet kezeltettem, de ez sajnos visszatérő valami oknál kifolyólag, hiba kapok rá kúpot, amit a gyógszertár állít össze. Viszont ez után is jelentkezett a problémám. A nőgyógyászomhoz fordultam, aki vizsgálás (ultrahang belül) után megállapította a gyulladásomat, ez miatt nem lehet most rákszűrésre mennem, majd azt mondta, hogy ösztrogén dominanciával nézek szemben. Szedtem mastodynon cseppeket és kaptam women's krémet, majd egy antibiotikumot. (ez tavaly volt) Egyszerűen tanácstalan vagyok, hogy miért nem tudok a gyulladásból kigyógyulni (méhnyak kezdeténél látható), és, hogy ezzel a dominanciával mit lehet kezdeni, mert nagyon zavar a pecsételő vérzés akár szeretkezés alatt (ami ez miatt már el-el marad) akár csak úgy, mikor tapasztalom. Vérvételen voltam (általános) minden eredményem rendben van. Használok irrigátort időnként (femifit), ittam ezüst kolloidot (flavin) (ez már idén volt) egyszerűen nem tudom, hogy mit tudnék tenni, hogy rendbe jöjjek! Mi az, ami okozza?:( Köszönöm előre is megtisztelő válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a méhnyak gyulladás témában

        A hüvelyi gyulladás kezelésére csak helyi kezelés az nem elegendő.Gyakori hüvelyi gyulladást okozó kórokozókra nem hatékony. Szájon át alkalmazott gyógyszeres kezelés 12-14 napig szükséges lehet. A Partner kezelése is tanácsos.


        Kérdés: 2012. április 19., 11:30; Megválaszolva: 2012. április 19., 21:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: