• Bal kar feszülése, zsibbadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr/Dr.nő! A következő problémára szeretnék választ kapni: 2-3 napja reggel úgy ébredtem, hogy az egész karomban, a felkartól a tenyeremig furcsa feszülő, zsibbadó, húzódó érzésem van, mintha nagyon elnyomtam volna, de ez éjszaka nem kelt föl, aludni tudok, de napközben nem sokkal felkelés után egész nap van folyamatosan, bár fogni, szorítani tudok a kezemmel, érzem, és nem mindig egyforma a feszülés mértéke. Más tünet nem jelentkezik, ritkán a vállam izmai fájnak mindkét oldalon a nyak alatt, és van két csigolyám, ami a derekamnál kissé jobban kiáll, és egy hete néha hajoláskor enyhén fáj és érzem. Kérdésem, milyen eredetű lehet a probléma, és hova kellene fordulnom vele, illetve meddig várjak a karzsibbadás elmúlásával?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Az ideg megnyomódása, vérellátási zavar a legvalószínűbb, óvatos masszírozás és tornáztatás javasolt. Ha néhány nap alatt nem javul, vagy panaszai fokozódnak, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 22., 18:13; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés