• Zsibbadó hát

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Egy-másfél hónapja a hátam egy része zsibbad. Ilyenkor kicsit megnyomkodom általában eltűnik, van amikor 1-2 órára vagy napra de van amikor 10-15 másodpercre rá megint előjön. Fájdalmat igazán nem érzek sehol. Arra lennék kíváncsi ez lehet e a konditeremtől? Ha igen kíméljem e a hátamat mostantól pl.: leginkább fekvő helyzetben végzett erősítések stb. És hogy mit tudnék tenni ellene? Lassan kezd irritálóvá válni. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy az ideg nyomás alá kerül, és ez okozza a zsibbadást, oka lehet megerőltetés, rossz fekhely, rossz testtartás. Kímélje magát, szedjen B-vitamint, ha nem javul, keresse fel a háziorvost.


        Kérdés: 2011. szeptember 28., 20:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.