• Hátbizsergés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        udv, kb 2-3 hete bizsereg a lapockam kornyeken a hatam, a gerincen mellett jobb oldalon, tenyernyi helyen. Mitol lehet ez? lehet nagyobb problema forrasa is? elore is koszonom a valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bizsergés témában

        Kedves Kérdező! Az ideg nyomódása, vérellátási zavara, egyéb okból történő bántalma okozhatja, ha nem múlik vagy egyéb tünet is társul mellé, akkor kell neurológiai vizsgálatra bejelentkeznie. Addig is gerinctorna, B-vitamin szedése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 12., 15:58; Megválaszolva: 2011. április 13., 09:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: