• Hinta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértő! Koraszülött kisfiamnak szeretnék hintát vásárolni terápiás, mozgás- és egyensúlyérzék fejlesztési céllal. Tudna nekem tanácsot adni, hogy milyen hinta volna megfelelő erre a célra? Mire figyeljünk a választásnál? Mennyi időt tölthet benne, mert túlzásba se szeretnénk vinni a hintáztatást. Most 6 hónapos. segítségét köszönöm

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a koraszülött témában

        Kedves Kérdező! Ilyenkor leginkább azok a nagy zsákszerű hinták jók, melyek mintegy körülölelik a babát. De mozgásfejlesztésre szoktuk használni a sima, műanyag hintát is, melynek háttámlája van és elől kapaszkodója. Naponta 2-3X 10-15 perc elegendő.


        Kérdés: 2010. december 11., 12:34; Megválaszolva: 2010. december 15., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: