• LIPOMA IDEGROSTOKON

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr

        A barátomnak a gerinccsatornából kijövő idegrostjain is lipomák vannak. Mütötték és mütét után Paraplég Th.IX, XII   LI.   lett.De az idegrostokon rajta van a lipoma ami  miatt semmi nemugy müködik ahogy kell.Olvastam ezt a Ultra Shape kezelést, ez segitene rajta? vagy keressek  egy mikroidegsebészt aki megtudja ugy müteni hogy javuljon az állapota? Ha segit ez a kezelés ezt  az eljárást hol végzik? De ha tud nekem bárhol mondani egy mikrosebészt megkeresem bárhol legyen is a világon, csak segitsen, mert az állandő görcsök amiket napmint nap átél ez nem emberi.Gondolom ha a lipoma nem nyomná az idegrostokat akkor talán ujjra tanulhatna járni is? Nagyon szépen köszönöm ha segit.cimek, tel.szám.Bármire képes lennék hogy javuljon az állapota.(38 éves)sportos, nemsorvadnak az izmai állandóan tornáztatva van.S.O.S.Köszönöm.    Magdi

        WEBBeteg szakértő válasza a idegrost, lipoma témában

        Kedves Magdi!

        Az Ultra Shape kezelés nem ilyen jellegű zsír feloszlatására szolgál. Az idegrostokon elhelyezkedő lipoma egy jóindulatú elváltozás, ami azt jelenti, hogy nem rosszindulatú daganat, de sajnos az elhelyezkedése és vislkedése miatt a természete rossz. Teljesen eltávolítani az idegrostok sérülése nélkül nem lehet. Valószínű, hogy az állapotán jelentősen nem változtatna egy újabb sebészeti beavatkozás. Gyógyszeresen a görcsöket lehet mérsékleni, ebben ideggyógyász tud Önöknek segítséget adni. A rendszeres gyógytorna és masszázs is tud az izomgörcsökön javítani.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-03-11 21:52:52; Megválaszolva: 2010. március 11., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: