• fejremegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Szeretném megtudni, hogy fejremegés mitől lehet? Elmúlhat-e?

        Az EEG negatív.

        Válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel:

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fejremegés témában

        Kedves Kérdező!

        A fejremegés lehet öröklött tünet, úgynevezett essentialis tremor része, de lehet stressz hatásáa is. Ha az utóbbi elmúlhat, az előbbi csak gyógyszeresen javítható. Kérdezze meg kezelőorvosát, aki pontosan ismeri az Ön tüneteit.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-04 21:04:47; Megválaszolva: 2010. március 04., 21:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: