• Száj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szájszélek időszakos zsibbadása, egészen az érzéketlenségig.

        WEBBeteg szakértő válasza a szájzsibbadás témában

        Kedves Kérdezö!

        A szájzsibbadásnak számos oka lehet, melyhez ha egyéb panasz nem társul valószínű helyi eredtű pl allergiás reakció, szájfertőzés, fog vagy étel általi irritáció. Lehet szénanátha tünete, de lehet gyógyszerhatás is. Súlyosabb esetben különböző agyi kórfolymatok jele lehet pl. agyi keringészavar, SM, agydaganat. Keressen fel egy ideggyógyászati szakrendelést, ahol a vizsgálatával, részletesebb kikérdezésével pontosabb választ kaphat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bessenyei Mónika, neurológus


        Dr. Bessenyei Mónika, neurológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 10:06:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: