• Zsibbadó száj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Kerekes Éva! Elfelejtettem még megkérdezni, hogy az mitől lehetséges, hogy tegnap este, valamint a mai nap folyamán párszor a szám egyik oldala, elkezdett zsibbadni nagyon enyhén egy rövid időre? Ez lehetséges a stressztől, vagy komolyabb gond is meghúzódhat a háttérben? 23/F Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Kerekes Éva válasza a szájzsibbadás témában

        Tsiztelt Érdeklődő! A szájzsibbadás igen gyakori, de lehet mögötte betegség is. Szerintem mindkét panaszával keressen fel egy neurológust háziorvosi beutalóval! Minden jót!


        Kérdés: 2018. november 12., 18:55; Megválaszolva: 2018. november 14., 00:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.