Agydaganat?

Tisztelt Doktor Úr 30 éves férfi vagyok hipohondriás. A fejem tetején egy helyen hónapok óta érzek tompa nyilalásokat amik ha a fejemet normalisan tartom tehát egyenesen ülök vagy figyelek a tartásomra vagy fekszek, mintha nem nyilalna a fejembe.Ezt a nyilalást majdnem naponta érzem időnként, jobban idegesít mint fáj. Kicsit több mint masfél éve voltam agy kopnya mri n minden rendben volt szintén ijedség miatt mentem el rá. Elgondolkodtam hogy ennyi idő elteltével van e értelme egyáltalán mri re elmenni. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel Régely Dávid

Dr. Fehér Gergely válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A leírásból aggodalomra okot nem látok, különös tekintettel arra, hogy már van egy teljesen negatív MR lelete beszámolója alapján.Ha ez Önt megnyugtatja, célszerű egy fejfájás ellátásában jártas szakemberhez fordulnia.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2022. július 10., 17:37 ;Megválaszolva: 2022. július 11., 16:32
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Lüktető fejfájás egy pontban?
Agydaganat vagy valami más ?
Halánték táji fájdalom
Koponya MR lelet értelmezés
Tisztelt Doktornő/Úr! A következő leírás szerepel a koponya MR után kapott leleten. A hidban bal oldalon 2 mm, jobb oldalon fronto-basilisan 1 mm, bal...
Köhögéskor erős fejfájdalom