Reggeli kozerzet

Tisztelt Doktor Ur! Problemam a kovetkezo lenne. Minden reggel ebredes utan felkeleskor nagyon rossz a kozerzetem.Fejem mintha nyomna vmi ossze, szemeimmel homalyosan latok, es szinte szedulok.Ido kell amigezaz allapot rendezodik. Delre mar jobb.reggel vidotin 4mg xanax 0.25 os felet veszek be. Ezt szedem mar kb 5 eve.Eza reggeli fejnyomas homalyos latas mitol lehet (.vervetelen voltam ott nincs elteres) mitol fog ez Nekem ujbol jo lenni? Kernem segitseget! Koszonettel!

Dr. Fehér Gergely válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Erről nehéz bármit nyilatkozni. A nyomottság akár Frontin mellékhatásnak is tulajdonítható, nem igazán derül ki számomra, miért is szedi a gyógyszert. Nem tudom, milyen a reggeli vérnyomása, alacsony vérnyomás is okozhat hasonló panaszokat. Célaszerű első körben háziorvosával egyeztetnie.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2022. június 12., 10:04; Megválaszolva: 2022. június 12., 16:47
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Köhögéskor erős fejfájdalom
Koponya MR vizsgálati lelet...
Mik Fej fájdalom lehetséges...
Szúrkáló érzés
Homloktáji fejfàjàs
Jó napot kívánok. Amiatt kerestem fel Önt mert az utóbbi időben elég sűrűn fáj a fejem homloktájt. Voltam covidos kb 1 hónapja. Voltam már...