Mik Fej fájdalom lehetséges oka(okai)?

Jó Napot kívánok! Azért Írok önnek mert már kb egy éve a jobb halántékomban indőnként éles szúró fájdalmak jelentkeznek de mindig csak egy pillanatra és nagyon kellemetlen olykor nagyon fájdalmas (van, hogy mindennapos) ,,, eközben pár hónapja a fejem bal hátulsó felén néha csak magátol de általában ha nagyon megterhelem magam esetleg intenzívebben dolgozok akkor megfájdul a fejem azon az egy ponton valamikor kevésbé valamikor jobban ,. A terhelés csökkenésével általában fokozatosan elmúlik a fájdalom , de előfordul, hogy megmarad és akkor gyógyszer segítségével elmúlik az . Vannak alkalmak , hogy enyhén érzek azon a ponton bizonyos bizsergető vagy különös viszkető érzést vagy nem is tudnám Mihez hasonlítani inkább bizsergő,,” (nem tudom , hogy köze lehet e hozzá a fejemnek) ,,de emelett néha úgy érzem mintha Bal oldalt a kezemen vagy épp a lábamon bizonyos pontokon is érzek néha enyhe fájdalmat pl: az egyik ujjamban vagy az alkaromon vagy a lábamon, és erre keresem a választ , hogy mi lehet ennek a ezeknek a dologoknak a lehetséges oka? Mert félek, hogy valami komolyabb probléma lehet a háttérben , de ugyan akkor bízok benne, hogy nem nagy dolog ,,, Válaszát előre is Köszönöm Üdvözlettel Nemes Gergely

Dr. Fehér Gergely válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

Aggodalomra okot nem látok, leginkább a szorongása az, ami a normális mértéket meghaladja (vagy legalábbis nekem úgy tűnik soraiból). Egy koponya MR megnyugtatóan tisztázni tudja a helyzetet.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2022. május 23., 12:33; Megválaszolva: 2022. május 23., 16:41
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Köhögéskor erős fejfájdalom
Reggeli kozerzet
Koponya MR vizsgálati lelet...
Szúrkáló érzés
Homloktáji fejfàjàs
Jó napot kívánok. Amiatt kerestem fel Önt mert az utóbbi időben elég sűrűn fáj a fejem homloktájt. Voltam covidos kb 1 hónapja. Voltam már...