Lábfájdalom,alvászavar.

Tisztelt Doktorúr. Rendszeresen fáj a lábam ha állnom kell,folyamatosan magnéziumot szedek évek óta mert másképp izomgörcs jelentkezik a lábamba.Illetve nehezen tudok elaludni.Érdeklődnék a fényképen lévő lelet pontosan mit jelent? Mennyire kell aggódnom? Lehetséges,hogy csak az életemben jelentkező stressz miatt van a leleten,hogy idegrendszer betegsége,vagy komolyabb dologra utal? Kaptam beutalót az alábbi vizsgálatokra: EEG ENG EMG Gerinc röntgen Az eeg vizsgálat,már megtörtént.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza lábgörcs témában

Kedves Kérdező!

A leírt EEG lelet alapján normális agyi tevékenység véleményezhető. Célszerű neurológiai szakvizsgálata adekvát terápia beállítása céljából.

Üdvözlettel:

Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 17., 10:51; Megválaszolva: 2021. október 18., 20:53
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Klinikailag izolált syndroma?
Mini infarktus
Ön szerint ez probléma lehet vagy...
Fej felső rész zsibbadás
Mi a teendő?