Agydaganat ? Van egyértelmű tünet ?

Főoldal / Orvos válaszol / Fájdalom Agydaganat? Tisztelt Doktor Úr! Kicsivel több mint egy hónapja küzdök néhány aggasztó tünetettel. Kb 5 hét óta azt tapasztalom mintha fáradt lennék és szeédelegnék alkalmanként. Olyan mintha valamelyik irányba dőlnék, mintha részeg lennék. Minimalis ez az érzés, tehát nyitott szemmel "korrigálni" tudtam, de amikor csináltam egyensúly tesztet (két láb egymás előtt és szemet behunyni) akkor attól függően hogy melyik láb van hátul balra vagy jobbra dőltem. Behunyt szemmel az orromat kinyújtott kézből indítva meg tudom érinteni szóval csak az egyensúly érintett. E mellett a fejem is sokszor enyhén fáj picit (olyan szinten hogy gyógyszert nem kell bevenni rá) vagy a fejem tetején vagy a homlokomon vagy bal és jobb oldalt. Mindig változó hol és a nap során is változik. E mellett sokszor fáradtnak is érzem magam és néha a bal de a jobb fülem szinte folyamatosan zúg. A zugas mértéke változó, többnyire csak teljesen csendes környezetben hallani. E mellett ha lehajolok akkor nyomást érzek a fejemben, főleg a homlokombanvagyva szemeim körül . Tegnap voltam full orr gegeszeten ahol kimostak a fülem mert sok fulzsir volt benne de azon túl semmi problémát nem talált az orvos és első fülre javasolt gyógyszert. Éjszaka fejfájásra nem szoktam felébredni de miután felkeltem és elkezdtem a napi tevékenységem nem sokkal megint elkezd néha fájni a fejem. Most is nem fájt a fejem de ahogy leültem dolgozni számítógép elé már enyhén megint el kezdett fájni, főleg a homlokomban és a szemeim körül és érzem a nyomást a homlokomban ahogy lehajolok. Nem tudom hogy lehet e hozzá köze de a tünetek megjelenése előtt pár héttel először életemben el kezdtem használni lúdtalp betétet. Mi lehet a gond? Nyáron a vizsgaidőszakban hetekig szedtem agyi vérkeringést serkentő gyógyszertári készítményt (Memolife MAX-bol kicsivel több mint 1 dobozzal) , lehet az okoz problémát most? E mellett hetek óta már csak arra tudok gondolni hogy agydaganat...okozhat az ilyen tüneteket vagy más probléma lehet mert ha agydaganat lenne akkor sokkal egyértelműbb lenne? Először arra gondoltam hogy kimerültség, mert rengeteget dolgoztam, főleg éjszakáztam a tünetek előtt, de ezután se múltak a tünetek és most már arra is gondoltam hogy már a stressz okozza ezeket a tüneteket, hisz majdnem minden nap a netet böngészem azt keresve hogy mik az agydaganat tünetei és már csak bebeszélem magamnak ... Pár hete csináltak általános labort, az rendben volt. Vérnyomásom is rendben van. Valamikor enyhébbek és valamikor erősebbek a tünetek, van hogy ha lefoglalom magam akkor észre se veszem. Várom a válaszát! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza fejfájás témában

Kedves Kérdező!

A panaszok elég sokrétűek, a leírás alapján nagyfokú szorongást is kiérzek soraiból. Egy koponya MR megnyugtatóan tisztázni tudja a dolgokat.

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. október 14., 08:31; Megválaszolva: 2021. október 14., 12:13
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Milyen betegségre utalhat a tünetek?
Stroke, agyvèrzès
Tarkón tájon nyomás, koponya MR...
MR lelet értékelése
Kedves Doktor Nő / Úr! A segítségét szeretném kérni …. Kb. két hete tartó fejfájás mely nem elviselhetetlen inkább idegesítő hogy mindig...
Fejfájás oka
Kedves Doktor Úr! A segítségét szeretném kérni… a közelmúltban elszenvedtem egy kis agyi infarktust. Kb. tíz napi fejfájás után ami ugyan...