Szédűlés lehetséges e oltás után ilyen állapot

Tisztelt Doktor Úr! Gimsi Károlyné 69 éves magasvérnyomásos 2021.08.14 én kaptam meg a covid 3.oltást az első 2 sinofarm volr 3.ik pfizer volt ezt követöen kedd reggelre nagyon rosszul lettem kegyetlen szédűlés mentem mindennek neki hányás majd másnapra a hányás megszűnt a nagy szédűlés csökkent de tövábbra is szédűlök hivtam a házi orvot nem jött ki azt mondta az oltás tól van adott szédűlésre Arlavert de ettől a szédűlésem nem szünt meg erre szeretnék Régebben 2011 ben volt olyan forgó szédűlésem amire kaptam citaprant és az jó is de ez most nem olyan választ kapni előre is köszönöm Tisztelettel Gimesiné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

A leírt néhány mondat alapján erről nehéz bármit is mondani. Nem múló panaszok esetén célszerű szakorvoshoz fordulni. A szédülésekről bővebben itt olvashat, talán ez némi támpontul szolgálhat: https://www.webbeteg.hu/cikkek/neurologia/235/a-szedules-tipusai

Üdvözlettel:

Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2021. augusztus 29., 08:10; Megválaszolva: 2021. augusztus 29., 09:37
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Nolicin mellékhatása
Mri lelet kiértékelése
Látásvesztés, ájulás határáig.
Szputnyik vakcina
Mitől lehet?