Neuralgiás fájdalom

Tisztelt Doktor Úr ! Hajlamos vagyok a herpeszre . 12 nappal ezelőtt megjelent az orromba majd ezt követően görcsös fejfájás jelentkezett. Másnap egyből elment a gégésztre ahol nezralgiás fájdalmat állapítottak meg . Telviran 400mg tablettat irtak fel 5x1-et 14 napig . Még 4 nap vissza van . A görcsös fájdalom a gyógyszert követő első napon elmúlt azóta sem jelentkezett, a herpesz elgyógyúlt . Közben többször voltam kontrollon a gégészten. Közéreztem jó, hányás és hányinger nincsen ,láz nincs és nem js volt . Jelenlegi panaszom hogy azóta is néha érzem hogy bizsereg az arcom illetve néha érezek pár mp-ig tartó gyenge hol nyomó hol szúró fejfájást. Érdekelne,hogy ez mitől lehet ? Előre is köszönöm! Tisztelettel:Páciens

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fehér Gergely válasza a fejfájás, herpesz témában

Kedves Kérdező! A leírtak alapján nehéz diagnosztizálni. Az a kérdés, hogy az orrában lévő fájdalom sugárzott-e ki, mert akkor herpeszhez kacsolt panaszok szóba jöhetnek, vagy a fejfájás ettől függetlenül jelentkezett, és hogy volt-e korábban, mert életkora alapján migrén lehetősége is felmerülhet. Tekintettel arra, hogy a panaszok megszűntek, túl nagy aggodalomra nem látok okot. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely

Dr. Fehér Gergely
Kérdés: 2020. december 14., 12:03; Megválaszolva: 2020. december 16., 08:38
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.