• Fejszúrkodás, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! A következő lenne a problémám. Tegnap óta a fejem teteje szúrkod(olyan jellegű érzés mintha apró hajszálakat húznék ki) és szédülök. Az arcomon is olyan kellemetlen érzés van. A fülem néha bedugul. Amikor felébredtem a szemem is olyan homályos volt. De ez a szédülés és fejszúrkodás a legzavaróbb. Korábban az elmúlt napokban viszont az egész fejem elzsibbadt volt olyan is. Forduljak orvoshoz vagy mi a teendő, mert eléggé aggaszt? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Remélem, mára már megszünt ez a kellemetlen érzés, amiről beszámol a levelében.A fejben jelentkező zsibbadások, szúrkálások, szédülés érzéssel, vagy anélkül többnyire kifáradás, stressz okozta tünetek.Ne aggodalmaskodjon, inkább igyekezzen kezelni a helyzetet.Kikapcsolódás, pihenés, nyugalom a jó megoldás. Minden jót kívánok. üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. november 06., 15:05; Megválaszolva: 2020. november 07., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.