• Folt látás, szikra látás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot, nekem annyi kérdésem lenne, hogy miért látok a látótér közepe fele, de inkabb mindenhol felvillanó foltokat, meg közepén szokott megjelenni egy sötététebb folt, egész nap kísér, de este mint ha elvágták volna, szemészeten nem találtak semmit, kardiologian sem találtak semmit, köszönöm a válaszát.

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a foltos látás témában

        Kedves Kérdező! Ha a látótérben különféle helyen foltok jelennek meg, melyek nem állandóak, a látásélességet nem befolyásolják,napszaktól függően jelennek meg, vagy tűnnek el,és egyéb kísérő tünet,-főleg fejfájás,- nem jelentkezik, akkor ez jóindulatú,fiziológiás állapot lehet. A szemben az üvegtestben találhatók kisebb-nagyobb zárványok, melyek ha az ember ráfókuszál,élesen,láthatóan jelennek meg,de egyébként a látást nem zavarják. Neurológiai betegségtől nem kell tartania. Minden jót kívánok. Üdvözlettel.dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2020. november 05., 21:39; Megválaszolva: 2020. november 07., 16:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: