• tarkótájéki nyomás, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot kívánok! Már lassan 1 hónapja nyomódik a tarkóm, ez olykor szédüléssel is jár és ezekhez olykor társul bizonyos rosszullét is, ekkor akkora nyomást érzek már mintha el akarnék esni/ájulni.2020.09.09-én volt MR vizsgálatom sima és kontrasztos is,mindkettő negatív lett.Voltam neurológusnál aki azt javasolta menjek el megmaszíroztatni a nyakam,tarkóm illetve írt fel izomlazítót(mydeoton),továbbá a szemészetet javasolta ahova még sajnos nem kaptam időpontot.Mivel még iskolába járk és végzős vagyok eléggé égető lenne hogy minél hamarabb rendbejöjjek mert koncentrálni sem tudok az órákon.A kérdésem pedig az lenne önhöz, hogy van e esetleg valami elképzelése arról mi lehet ez vagy mi okozhatja? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Fehér Gergely válasza a fejfájás, MR, szédülés, migrén témában

        Kedves Kérdező! Alapos kikérdezés után tudnék csak bővebbet mondani, ennyiből érdemi választ nem tudok adni. Az, hogy a koponya MR negatív, mindenképpen megnyugtató. Esetleges migrénes háttér merülhet fel életkora alapján, vagy vérnyomásingadozás lehetősége, de ezek csak erős tippek. Üdvözlettel: Dr. Fehér Gergely


        Dr. Fehér Gergely

        Dr. Fehér Gergely

        Kérdés: 2020. szeptember 11., 13:03; Megválaszolva: 2020. szeptember 12., 11:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: